SyntaxError Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 - Linux jest systemem wyjątkowym - tego chyba nie trzeba nikomu mówić - również i przez to, że można go całkowicie dostosować do swoich potrzeb i gustu. Podzielcie się swoimi doświadczenieami w tym temacie. Opiszcie ulubione narzędzia, strony z tematami graficznymi itp... - Na start polecam : DeviantArt Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Hmm, postanowilem wlaczyc sie do rozmowy Moje ulububione stronki z tapetami to: skins.be, gnome-look no i deviantart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 jak już o upiększaniu mowa to: http://themes.freshmeat.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gho5t Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Jak juz mowa o upiekszaniu to ja jeszcze dodam od siebie art.gnome.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Sierpień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2004 a nie wiecie gdzie mozna poczytac o tym, jakis konkretnych informacji, bo moja fc wyglada za stnadardowo a gdeklets zaisntalowane przez apt-get'a nei chce sie uruchomic dlatego nie chce meczyc nikogo na forum, wolalbym przeczttac jakeigos faq'a jakis artykul czy jakas rozmowe na forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inny Napisano Sierpień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2004 kde-look superkaramba themes superkaramba gdesklets [...]bo moja fc wyglada za stnadardowo a gdeklets zaisntalowane przez apt-get'a nei chce sie uruchomic dlatego nie chce meczyc nikogo na forum[...] to na czmy stanąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Sierpień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2004 Tutaj Themy for Fluxbox a tapety: http://geek.tunebsd.com/ po prostu dzieła sztuki tam są;] no i jeszcze monitor systemu gkrellm bo superkarambe uważam za zbyteczną (za dużo bajerów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Wrzesień 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2004 Jeśli ktoś lubi samochodziki to polecam www.bewall.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi