stars Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Własnie instaluje FC6 a jestem nowy noob i i tak włąsnie podczas startu ustawia mi się 1200 na coś tam awogóle mi to nie pasuje sięga poza obraz ;/ ;/ jakiś moze skrót klawiszi zmienia to bo instalacja niezbyt to widze ;/ i 2 sprawa instaluje FC6 jako 2 system i doczytałem się ze trezba gruby zainstalowac na 1 partycji a mam na niej wina chce się upewnić czy tak mam zrobić zainstalować go na c ???? Zeby mi się botował i pokazywał który system chcę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Grub zainstaluj w MBR Bedziesz miał oba systemy do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stars Napisano Listopad 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Dobra to pozostała mi jedna sprawa mianowicia zmiana tej rozdzielczości podczas instalowania ;] (_wogóle_ → w ogóle) ORT da się to zmienić wiecie jako nowy instaluje w trybie graficznym i wystaje mi obraz poza monitor ktos wie czy są jakieś skróty klawiatury ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Dobra to pozostała mi jedna sprawa mianowicia zmiana tej rozdzielczości podczas instalowania ;] (_wogóle_ → w ogóle) ORT da się to zmienić wiecie jako nowy instaluje w trybie graficznym i wystaje mi obraz poza monitor ktos wie czy są jakieś skróty klawiatury ??? Wklep w konsoli przed startem instalacji: linux resolution=<rozdzielczosc> Dzialalo w FC2 wiec pewnie i tu bedzie. ps. co znaczy "szybko" w temacie topica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi