andrewx8 Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Jak podzielić partycje dla FC6 na dysku 40G z zainstalowanym WinXP ? Pozdrawiam, proszę o szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bravo8 Napisano Listopad 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2006 Ja też z tym mam kłopot, ale u ciebie będzie prościej, masz windows, zakładam,że masz tylko jedną partycje windows. Programem Partition Magic (ten program nie uszkodzi ci porządku plików windows) wydziel partycje np 10-20 Gb w rodzaju ext3. W czasie instalacji fedory wybierz opcje automatyczną, na partycji linux, fedora sama zrobi odpowiedni format , swap (partycja wymiany ) itd. Ja mam problem z ręcznym wydzieleniem, ponieważ mam Suse 10.1 i chciałem dokoptowac fedore. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2006 Jak już pisałem w innym poscie najlepiej bedzie dla was zmienic partycje w mandrive aczkolwiek pewnie jej nie macie. Poszukajcie na forum jak podzielić partycje, lub zajrzyjcie na newbie.linux.pl, było już wile razy o tym mówione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester Napisano Listopad 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2006 no to ja jeszcze dorzuce swoje trzy grosze moze sie juz spotkales z tym artykulem a jak nie, to przeczytaj, moze cos pomoze http://jakilinux.org/instalacja/podzial-na-partycje/ pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi