Louner Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Kiedy próbowałem zainstalować flash player, dostałem taki oto błąd: ERROR: Your architecture, \'x86_64\', is not supported by the Macromedia Flash Player installer. Mam kilka pytań: 1. Czy chodzi tu o to, że flash nie działa przez 64 bitową wersję systemu? :> 2. Jaki pakiet powinienem zainstalować, żeby był obsługiwany przez mój system operacyjny (najnowsza wersja Fedory)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Macromedia nie wypuscial FlashPlayera pod Linuksa dla architectury x86_64. Zostaje Ci zainstalowac FF i386 i paczke flash-plugin.i386 z repozytorium rpmforge (najprawdopodobniej) Nie wiem czy wersja beta 9 dziala pod architektura 64 bitowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louner Napisano Listopad 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Dziękuję za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi