netpr Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Banalne pytanie czy wine 0.9.25 albo 0.9.26 dobrze komuś chodzi. Ja na wjazd dostaję masę errorów i coś w rodzaju zrzutu pamięci, przy obu wersjach. Nie bardzo jestem pewien czy to moja wina , jeśli komuś chodzi dobrze któraś z tych wersji prosiłbym jeśli to nie kłopot o zamieszczenie conf'a do wine, bo nie jestem pewien czy jest jeszcze w użyciu taki plik, ale jeśli jest to może przyczyna moich kłopotów bierze się z jego braku, a jakoś wersji sample tego configa do wine nie mogę coś znaleźć aby sobie zedytowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 a skad instalowales wine?? przez yuma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netpr Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Wersji 0.9.26 ni ma na yum jeszcze chyba , chodzi o to ze cos jest skopane i szukam co moglo skopac tego wine, w dodatku znalazlem ze na swiecie wiele osób ma ten problem i to niezaleznie od dystrybucji, sporo na FC6 ma to ale i na innych linuxowch distr. sie pojawia tez i szukam co mi robi ten zrzut zamiast odpalac wine, jedno z rozwiazac to takie, ze brak pliku conf do winie i trzeba go sobie zrobic a potem odpalac, instalowalem na rózne sposoby i ze zrodel ver.24, 25, 26 to samo z paczuszek tez trzy wersje próbowalem ( poza paczka v26 bo jej jeszcze nie ma:) ) i kliszka, robi sie zrzut, zedytowalbym sobie ten conf do wine jak bym go mial moze to by pomoglo. Z odpowiedzi wnosze, ze dobrze chodzi to wine 0.9.25 u innych? Dostaje cos takiego: Calls to wine are executed as "wine". Config is /home/test/.wine/winetools.log. Choice is Base setup Choice is Create a Fake Windows drive with checked=F waiting for wineservers to exit... all wineservers endet after 0 seconds... wine: Unhandled page fault on read access to 0x00000000 at address (nil) (threa d 0009), starting debugger... wine: Unhandled page fault on read access to 0x00000000 at address (nil) (threa d 000b), starting debugger... wine: Unhandled page fault on read access to 0x00000000 at address (nil) (threa d 000d), starting debugger... Unhandled exception: page fault on read access to 0x00000000 in 32-bit code (0x 00000000). Register dump: Wiec skoro nie ma tego windows Fake to jakbym sobie zedytowal co trzeba to by byl, bo chwilowo to nawet sie utworzyc nie chce, znaczy niby on jest, ale program cos go nie widzi. EDIT: Co za los, cos jest chyba nie tak z tymi nowymi wine, zainstalowalem starszego i smiga, porobil all co trzeba i wszystko widzi, co prawda uzywalem juz poprzednio wersji 0.9.24 i chodzila, ale jak ja instalowalem to ja nainstalowalem na starsza wersje, teraz chcialem sobie na czysto all winstalowac i cos nie chcialo chodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Listopad 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2006 Też mam to ... Programy które chodziły wcześniej teraz po aktualizacji nie chcą działać... Widać nie zawsze aktualizacje wychodzą na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi