Tyberiusz Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Sprawa wyglada tak: mam dwie karty dzwiekowe: onboard i na pci. Przyinstalowalem flasha w firefoxie w trybie auto i smiga, tyle tylko ze dzwiek aplikacji flash jest odtwarzany tylko na karcie dzwiekowej, która byla aktywna w momencie instalacji flasha. Jak teraz zmienic zeby dzwiek byl na innej ? Zmieniam domyslna karte dzwiekowa i dzwiek leci przez wybrana, ale flasha to nie rusza.. On dalej jedzie na swojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 ja osobiscie wyłączyłem dzwiękówke na plycie głownej... bo gryzły się nawzajem z pci.... w biosie masz taka opcje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyberiusz Napisano Listopad 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 Mozna, ale nie o to tu chodzi. U mnie nic sie nie gryzie, wiec nie ma sensu wylaczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi