pkoper Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Witam, Instalowałem sieciowo FC6, ale wpisuje mi, że brakuje pliku bodajże repo.xml. Szukałem w różnych źródłach ale nie znalazłem adresu innego jak poniżej. Jaki adres mam wpisać w instalatorze by zainstalować dystrybucję przez sieć? Oto dane z instalatora(może ja źle wpisuje?) [+ instalacja przez FTP] Serwer: ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de Katalog fedora: pub/linux/fedora-core/6/i386/os/Fedora/RPMS próbowałem też: Katalog Fedora: pub/linux/fedora-core/6/i386/os/Fedora/base P.S. Proszę o założenie w tym wątku, że nie ma innej możliwości instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 [+ instalacja przez FTP] Serwer: ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de Katalog fedora: pub/linux/fedora-core/6/i386/os/Fedora/RPMS próbowałem też: Katalog Fedora: pub/linux/fedora-core/6/i386/os/Fedora/base Co prawda zgaduje, ale sprobuj zamienic ostatnia czesc na/pub/fedora/linux/core/6/i386/os/repodata/ I jak? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkoper Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Nie ma takiego katalogu na serwerze FTP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Nie ma takiego katalogu na serwerze FTP. to moze sprawdz jaki jest uklad katalogów na serwerze? jak poniuchasz nosem niczym Sherlock Holmes, to wyniuchasz sciezke: ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de/p...86/os/repodata/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi