urbinel Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 mam taki drobny irytujacy problem z fc6 ... w operze i ff jak wciskam SPM ( domyslnie w moim mniemaniu strona powinna przewijac sie wraz z ruchem muszki ) to dzieja sie rózne dziwne rzeczy, ras pisze, ze nie mozna otworzyc podanego adresu bo jest nie prawidlowy badz kopiuja mi sie zakladki ... przeszukalem opcje opery i ff ale nie znalazlem takiej madrej funkcji zeby tak sie nie dzialo ... sprawa jest dla mnie bardzo wazna bo jest to bardzo wygodne i zbyt sie do tego przyzwyczailem wiec teraz przegladanie stronek na Fedorze jest lamnie katorga bo ciagle musze cofac strony .. jakies pomysly badz wskazówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whipie Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 To nie żadne dziwne rzeczy, tylko zwykłe otwieranie linka w nowej zakładce, nie wiem jak w FF, ale w Operze standardowo kliknięcie na wolny obszar wkleja text, a na link otwiera go w nowej zakładce. Mozesz to zmienic w opcjach: Tools -> Preferences -> Middle click options Upragnioną opcję włączysz wybierając "Start panning". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 dziekuje bardzo ^^ P.>s dlaminie jest to zecz dziwna bo w W$ domyślnie ustawione jest start panning ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi