exbros Napisano Listopad 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 Po udzieleniu kilkuset odpowiedzi postanowilem sam zadac pytanie, a pytanie jest banalne i takie jak w temacie Mowiac szczerze nie mam czasu na przekopywanie sieci (choc nieomieszkalem tego w pewnym zakresie zrobic) i liczac na Wasza fachowosc i doswiadczenie czekam na konkretne opinie. Dodam tylko, ze mam juz (nie z wyboru - wiec nie pytajcie dlaczego taki szmelc?...) Wireless Broadband Router oraz High Speed 54Mbps Wireless USB Adapter ale potrzebuje jeszcze karty PCI do drugiego komputera... BTW - myslicie, ze tego dongla USB da sie zmusic do pracy pod FC? (jeszcze nie mialem czasu powalczyc...) Jaka karte na PCI mozecie polecic pod Fedorke? Wolalbym nie uzywac ndiswrappera... Czy ktos z Was zetknal sie z urzadzeniami Dynamode? Da sie z tym zyc, czy juz teraz lepiej sie przygotowac na problemy? (co sadzicie o tym wynalazku: 54Mbps Wireless PCI Card?) Przyznam, ze zarowno router jak i dongiel pod XP zainstalowaly sie bez najmniejszych problemow, konfiguracja tez banalna (oprocz problemow z dostepem do AP z PDA - ale on tez jest Windows-based wiec nic dziwnego ) Pomozecie? Pozdro i z gory dzieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2006 ja polecalbym cos na chipsecie Intel'a lub 3Com'a - bedzie bez problemu obslugiwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi