bisz Napisano Grudzień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2006 Witam, mam 2 kernele kernel-2.6.11-1.1369_FC4 kernel-2.6.17-1.2142_FC4 pierw uzywalem starego, zrobilem update na nowy i co ? i nie mam dzwieku!, na poczatku kombinowalem szukalem i nie mogle mwpasc czemu, az przyszlo mi wejsc na starego kernela a tu dzwiek jest, wiec czym to moze byc spowodowane ze tak jest,bo juz tego nowego na wczsniejszych instalacjach uzywalem setki razy i wszystko chodzilo jak bog przykazal a teraz takie jaja, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Grudzień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2006 prawdopodobnie nie masz załadowanego odpowiedniego modułu do kernela obsługującego twoją kartę dźwiękową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 kernel-2.6.11-1.1369_FC4 kernel-2.6.17-1.2142_FC4 Niezlego skoku dokonales z tym kernelem... A w kwestii problemu - pociagnales kompletny update? Pewnie nie, i stad problemy... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi