charles Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Zainstalowałem sobie ostatnio QTParted, jak ktoś go nazwał "Taki Partition Magic dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT" A więc zainstalowałem, odpalam i... przez chwilę widzę okno startowe programu i napis "pobieranie urządzen". A potem klapa... Nic, koniec, itp. Co może być przyczyną takiego zachowania programu? Jestem początkującym użytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT, fedora core 2 to moja pierwsza dystrybucja więc prosiłbym o wmiarę jasne wytłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Odpal program z konsolli i wklej tu komunikat o błędzie, to na pewno ktoś Cię wspomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charles Napisano Sierpień 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Po niespodziewanym restarcie systemu i wcześniejszym zassaniu nowszego rpm-a problem zniknął Sorry za kłopoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Po niespodziewanym restarcie systemu i wcześniejszym zassaniu nowszego rpm-a problem zniknął Sorry za kłopoty... witam mam pytanko skąd ściągnąłeś (_rpm'a_ → RPM-a) ORT qtparted dla fc2 ? mógłbys wrzucic tu linka ? pozdro wookash_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/idp...2.i386.rpm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi