KozaCk Napisano Grudzień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2006 Witam Mam fc5 64bit, pierwszy raz zainstalowałęm frozen bubble 2 i w konsoli otrzymuję taki komunikat [SDL Init] /usr/bin/perl: symbol lookup error: /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.8.8/x86_64-linux-thread-multi/auto/SDL_perl/SDL_perl.so: undefined symbol: Perl_sv_2iv_flags Jak mu sprostac aby zagrac w ową gierkę? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 skąd instalowałeś FB? masz zaktualizowaną tą swoją FC5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaCk Napisano Grudzień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 nie mam aktualizowanej FC5, a gierke instalowalem z repo extras Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 to jedyne co przychodzi mi do głowy, to zrobić aktualizacje... do zaktualizowania będzie pewnie z pół systemu, jak nie więcej, dlatego lepiej chyba ściągnać i zainstalować FC6 od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurpaw Napisano Grudzień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2006 Ja tez mam FC5 i instaluje sie spoko ale nie dziala. Rozwiazanie dla wszystkich ktorzy mimo to chca zagrac? yum install monkey-bubble chyba nie musze pisac ze to klon? ale gra sie tez spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi