drejas Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 Witam! Do niedawna byłem użytkownikiem Mandrivy... Dziś zainstalowałem Fedorę 6 i mam problem... Nie widzę plików windowsowych... Wchodzę do katalogu /mnt i tam po prostu nic nie ma, co mam zrobić? Proszę o pomoc... Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 nie rozumiem do końca o co chodzi...? Chodzi Ci o partycje Windowsa?? Jeżekli tak to musisz je zamontować... poczukaj na forum było już o tym ho ho razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 zainteresuj się ntfs-3g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 zainteresuj się ntfs-3g ...o ile masz partycję ntfs Co do montowania partycji to było gdzieś podwieszone (sam kiedyś z tego skorzystałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 Gajownik z dwa lata temu opisał montowanie fat32 To jest w dziale administracja systemu chyba ..podpięte oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drejas Napisano Grudzień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 ja mam windowsową NTFS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 na temat montowania NTFS sa chyba 2 przypiete tematy + faq + pierdyliard postow na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 http://adios.pl.googlepages.com/home#partycje I żadnych, ale to żadnych informacji więcej. Jeżeli w google się nie chciało wpisać "fedora+ntfs" to po prostu szczyt lenistwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi