marcinmw Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 Witam, Moje pytanie dotyczy programu który wymusza na użytkowniku zrobienie przerwy co pewien określony, zadany czas. Wiem że coś takiego jest w fedorze, bo sam to niedawno włączyłem, poźniej wyłączyłem i teraz mam problem bo nie mogę znaleźć. Czy wie ktoś gdzie tego szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 to ładnie wymusza zrobienie przerwy: shutdown -t 3600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 Nie bądź złym człowiekiem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmw Napisano Luty 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2007 Jeden z programów który wymusza zrobienie przerwy co pewien określony czas jest RSIBreak (screeny). Pozwala on na konfigurację zarówno krótkich, jak i dłuższych przerw. Np. 20 sekundowe przerwy co 10 min. i 1 min. przerwa co 1h. O zbliżony program mi chodziło broda. Mimo zadowolenia ze znalezienia RSIBreak'a, dalej mam wrażenie że przedtem używałem czegoś innego. Gdyby ktoś wiedział co to mogło być, proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Luty 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 hehe dobry programik to rsibreak, chyba musze zacząć z niego korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmw Napisano Kwiecień 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2007 Mam. Moje zapytanie okazało się nieprecyzyjne - nie chodziło o zewnętrzny program a jedynie o możliwośc skonfigurowania tego w systemie. Taka możliwość istnieje po wejściu w: System > Preferenecje > Klawiatura zakładka: Przerwa w pisaniu Wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi