Bukó Napisano Grudzień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2006 witam. mam od niedawna laptopa fujitsu-siemens amilo pro v2085 i mój problem polega na tym , że chyba brakuje sterownków grafiki, ponieważ nic prawie nie mogę zmienić w ustawieniach monitora. Zainstalowałem Fedorę Core ale jest to pierwszy mój kontakt z tym systemem i nie za bardzo sie w tym orientuję. Bardzo prosiłbym o pomoc w tej kwestii. Karta graficzna to Intel Graphics Media Accelerator 900. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 1) co to jest za Fedora? 2) przeczytaj FAQ i przeszukaj porządnie forum i google, tematów związanych z grafa było już bardzo dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 nic prawie nie mogę zmienić w ustawieniach monitora.I rozwiń to. Ja bym tu stwawiał na problemy z konfigiem Xorga nie ze sterownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukó Napisano Grudzień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 Więc jest to Fedora 4, a co do ustawien monitora to jest tam dostepna tylko rozdzielczość 600x800 albo 640x480 i odświerzanie 61Mhz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukó Napisano Grudzień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 Oki, znalazłem inne rozwiązanie. Przeinstalowałem FC4 na FC6 i już jest wszystko dobrze. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Grudzień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 Sorx ale odświerzanie ma znaczenie przy monitorach bańkowych a nie przy LCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukó Napisano Grudzień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 No tak, ale to moj pierwszy lcdek z jakim mam doczynienia, a samego laptopa mam od 3 dni wiec jestem troche do tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi