lesmly Napisano Grudzień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 Witam, mam bardzo glupie pytanie - jak uruchomic pod FC6 bittorrent-gui - teoretycznie go zainstalowalem ale w zyciu nie wiem jak go uruchomic. Jestem bardzo poczatkujacym uzytkownikiem Linuksa- nie bijce P.S. szukalem naprawde kawal czasu w internecie i nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 1. jak go zainstalowałeś?? 2. Mam nadzieję, że prze yum install... 3. dziwne, że nie masz ikonki w pasku KDE (lub GNOME) bittorenta...? 4. u mnie odpalenie bittorenta to polecenie: "bittorrent" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesmly Napisano Grudzień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 sciagnalem pakiet bittorrent-4.4.0-2.fc6.noarch.rpm i instalowalem z dysku lokalnego przez yuma (wersja 5 chciala jakis rzeczy ktorych yum sam nie chcial mi sciagnac) - moze kolega mi zaproponuje jakies repozytorium skad daloby sie ciagnal bittorrent, bittorrent-gui i wszystkie zaleznosci? 1. jak go zainstalowałeś?? 2. Mam nadzieję, że prze yum install... 3. dziwne, że nie masz ikonki w pasku KDE (lub GNOME) bittorenta...? 4. u mnie odpalenie bittorenta to polecenie: "bittorrent" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 jeżeli chodzi o reprezytoria do FC6: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=11960 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesmly Napisano Grudzień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 dobra, repozytoria jakies tam mam standardowe plus kilka ktore dodalem sam ( i jestem z tego dumny ) a w koncu po kliknieciu w trybie graficznym sie odpalil, wiec sorry za zasmiecanie forum glupimi tematami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi