BodzioEstarriol Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 witam, mam mały problem, bawiłem się w ulepszanie wizualnej strony KDE i coś namieszałem, tak bardzo że nie wiem jak to odkręcić.. wiele rzeczy mi się pojawiło które praktycznie uniemożliwiają mi pracę na KDE.. np linijka w której jest kursor jest podświetlana na czarno.. :/ czy też nie mogę przywrócić paneli, pulpit czysty i straciłem do niego dostęp i inne badziewia.. na gnomie mam wszystko ok. Chciałbym wrócić do ustawień KDE jakie miałem zaraz po instalacji.. już próbowałem z reinstalacją KDE ale nic nie dało .. ma ktoś pomysł jak przywrócić początkowe ustawienia w KDE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 witam, ma ktos pomysl jak przywrócic poczatkowe ustawienia w KDE ? Moze glupi pomysl ale wyjscie ekstremalne z sytuacji wyglada tak: Zaloguj sie jako root zalóz nowe konto uzytkownika np "test" skopiuj wszystkie pliki z /home/test do Twojego katalogu domowego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 cześć spróbuj z katalogu domowego użytkownika ,który odpala to środowisko graficzne usunąc .kde i .kderc i reinstalować dopiero wtedy kde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 ...spróbuj z katalogu domowego użytkownika ,który odpala to środowisko graficzne usunąc .kde i .kderc i reinstalować dopiero wtedy kdeAlbo nawet nie reinstalowac, zwykle uruchomienie na czysto (bez ustawien uzytkownika) powinno wystarczyc. Pomysl neo_foxa tez dobry, tylko nie zapomnij pozmieniac ownera i uprawnien do plikow. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi