orzeszko Napisano Grudzień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2006 Byl kiedys taki fajny topic, gdzie sir Gajownik opisywal jak to zrobic. Poszukiwalem - nie ma (albo jestem 'kiep'). Sytuacja wyglada tak: Mam - komputer - sztuk 1; botowalny DVD z FC6; zainstalowana i ladzie dzialajaca Fedorke na dysku IDE podpietego do kontrolera, dzieki czemu punkt montowania '/' jest na /dev/hde5 oraz dysk (nowy, pusty) na SATA. I teraz chce przeniesc ten system z dysku IDE na SATA tak, zeby nie bolalo. Dla zobrazowania sytuacji nadmienie, ze mam tylko dwie partycje: /dev/hde5 '/' /dev/hde6 swap I prosze w kroczkach co i jak. A potem moze podpiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Grudzień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2006 chodziło ci o ten topic http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=3919&hl=tarowanie czemu mi nie działa wstawianie linków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Grudzień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2006 tak to to. Przepraszam z śmiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi