root Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 Witam skąd można pobrać i zaistalować pakiet GATOS do fc6 ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 A, przepraszam po co Ci to? Pytam, bo po szybkim rozeznaniu stwierdzam, ze to porzucona staroc... na stronie domowej projektu (sourceforge.net) najnowsze wersje programow maja ponad 1,5 roku a stwierdzenia zawarte w ostatnim relase-notes * Compatible with current kernels (2.6.12 being the most recent at the time of writing) raczej nie zachecaja do eksperymentow. Jestes pewny, ze nie ma czegos nowszego lub ze mozliwosci oferowane przez ten program (modul kernela) nie zostaly zaimplementowane do aktualnych sterownikow? Tak tylko pytam... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
root Napisano Grudzień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 A, przepraszam po co Ci to? Pytam, bo po szybkim rozeznaniu stwierdzam, ze to porzucona staroc... na stronie domowej projektu (sourceforge.net) najnowsze wersje programow maja ponad 1,5 roku a stwierdzenia zawarte w ostatnim relase-notes raczej nie zachecaja do eksperymentow. Jestes pewny, ze nie ma czegos nowszego lub ze mozliwosci oferowane przez ten program (modul kernela) nie zostaly zaimplementowane do aktualnych sterownikow? Tak tylko pytam... Pozdro Już powoli wymiękam - cztałem, że na tym komuś to chodziło Mam ati all i wonder r128 - karta ma wjście video i chcę zgrać film z kamery? tvtime nie widzi kamery - i twierdzi, że nie ma takiego pliku ani katalogu: /dev/video0. xserwer.xorg ma tylko tyle w pliku konfiguracyjnym xorg.conf ma tylko tyle: # Xorg configuration created by pyxf86config Section "ServerLayout" Identifier "Default Layout" Screen 0 "Screen0" 0 0 InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard" EndSection Section "InputDevice" Identifier "Keyboard0" Driver "kbd" Option "XkbModel" "pc105" Option "XkbLayout" "pl" EndSection Section "Device" Identifier "Videocard0" Driver "r128" EndSection Section "Screen" Identifier "Screen0" Device "Videocard0" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 EndSubSection EndSection Jest jeszcze pliczek z tvtime: tvtime.xml Nie wiem jak uruchomić tvtime lub coś podobnego np. xdtv itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi