MarksuS Napisano Grudzień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2006 Witam Mam ptoblem taki ze po zainstalowaniu FC2 jak w Grubie wybiore zeby uruchamial mi sie Windows to pojawia mi sie tylko komunikat: booting Windows rootnoverify (hd0,0) chainloader +1 _ i zostaje czarny ekran i sie nic nie laduje Linux chodzi ale potrzeby mi dostep do Windowsa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Grudzień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2006 po zainstalowaniu FC2 czemu nie zainstalujesz najnowszej fedorki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarksuS Napisano Grudzień 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2006 bo taka mialem na plycie DVD A teraz mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco_J Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 A czy na pewno masz winde na partycji hda1 ? - bo parametr (hd0,0) o ile się orientuję, właśnie ją wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 @MarkuS - pokazfdisk -l Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2006 W FC2 jak pamiętam były jakieś jaja z geometrią dysku. Przy instalacji należało ją ręcznie podać. Ale to chyba się inaczej objawiało - podaj wynik fdisk -l już wspomnianego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi