Radkoo Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 Witam wszystkich Mam taki problem. Mianowicie zainstalowalem LINUXDC++ na Fedora Core 6, wylaczylem wszystkie zapory jakie moglm znalezc itp. aczy sie pieknie, jesli jestem na active nawet sciaga listy plików, szuka itp. Niestety nie moge niczego od nikodo sciagnac. Caly czas jest waiting, albo disconect. Co tu poczac????? (ps. Jestem w sieci lokalnej) Baaaardzo prosze o pomoc Pozdrowienia !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 to już chyba zależy własnie od tej sieci lokalnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 według mnie są poblokowane porty na serwerze przez który się łączysz a jeśli chciałbyś żeby ci dc śmigało to musiałbyś pogadać z adminem sieci żeby odblokował odpowiednie porty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 Sieć lokalna równa się passive. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 Sieć lokalna równa się passive. nie koniecznie... jeżeli wykupisz sobie zewnętrzne IP, umnie tak jest a jestem w sieci lokalnej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi