skv4r Napisano Sierpień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2004 Witam Mam problem. podczas uruchamiania Synatpica pojaiwa sie nastepujacy problem: (synaptic:2429): Gtk-CRITICAL **: file gtkwidget.c: line 2041 (gtk_widget_hide): assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed Naruszenie ochrony pamięci Czy ktos jest mi w stanie pomoc?? Z gory wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2004 (synaptic:2429): Gtk-CRITICAL **: file gtkwidget.c: line 2041 (gtk_widget_hide): assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed Też mam podobny komunikat, ale nie mam naruszenia ochrony pamięci. Spróbuj wpisać touch /var/lib/misc/prelink.force && /etc/cron.daily/prelink (trochę to potrwa). Mi to zwykle pomaga w takich przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skv4r Napisano Sierpień 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 Wielkie dzieki zadzialalo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.no Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 a mi nie zadzialalo .... znaczy synaptic wlacza sie ale zaraz potem zwiesza sie ... pomozcie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi