r2r Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 dlaczego nie ma dzwieku dla uzytkownika który loguje sie za pomoca funkcji "nowy login"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 może tak więcej szczegułów?? KDE Gnome? Jaki dzw→ęk??? systemowy jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r2r Napisano Grudzień 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 Gnome fc6. nie ma dzwieku jakiegokolwiek. Ale tylko wtedy gdy loguje drugiego uzytkownika, bez wylogowywania tego pierwszego. np wlaczam amaroka i mam komunikat ze Wyjscie dzwieku jest niedostepne. Urzadzenie jest zajete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 mam to samo pod FC 5 KDE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 dodaj nowego usera do grupy audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 jest taki myk, że ten pierwszy user blokuje dostęp do karty dzwiękowej nie wiem może poszukaj coś o wielowątkowości do alsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi