Skocz do zawartości

Gorące Na Forum.

waldis

Rekomendowane odpowiedzi

W prawym górnym rogu strony fedora.pl jest taka rubryka "Gorące na forum". Może to i dobrze, tylko wydaje mi się, że umieszczone tam tematy wystygły. Są tam chyba od zawsze. Nie można tego miejsca jakoś zagospodarować? Chociażby na jakąś reklamę, te są zazwyczaj aktualne, a i parę groszy by wpadło.

1. zgadzam się że "gorące" tematy jeśli jeszcze nie ostygły to na pewno nie pachną świeżością

2. chyba nasz serwis nie jest aż tak opiniotwórczy i często odwiedzany, żeby dawać tu reklamy :) taki komercyjny pomysł średnio mi się podoba, może dać tam jakieś dobre linki ? (np distrowatch, jakilinux, linuxquestions...)

Mi się wydaje, że gorace na forum pownny pozostać nieruszone. Ponieważ wielu poczatkujących użytkowników Linuksa ma szybki i łatwy dostęp do interesujących ich artykułów :)

Niby tak, ale na miejscu nowego użytkownika bałbym się skorzystać z poradników dla Fedory... 2

To może linki do najważniejszych przypiętych?

Niby tak, ale na miejscu nowego użytkownika bałbym się skorzystać z poradników dla Fedory... 2

To może linki do najważniejszych przypiętych?

Dobry pomysł. I dać tytuł: "Zanim zapytasz" albo coś w tym stylu. I link do pana Linuksa Google`a może ;)