waldis Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 W prawym górnym rogu strony fedora.pl jest taka rubryka "Gorące na forum". Może to i dobrze, tylko wydaje mi się, że umieszczone tam tematy wystygły. Są tam chyba od zawsze. Nie można tego miejsca jakoś zagospodarować? Chociażby na jakąś reklamę, te są zazwyczaj aktualne, a i parę groszy by wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 1. zgadzam się że "gorące" tematy jeśli jeszcze nie ostygły to na pewno nie pachną świeżością 2. chyba nasz serwis nie jest aż tak opiniotwórczy i często odwiedzany, żeby dawać tu reklamy taki komercyjny pomysł średnio mi się podoba, może dać tam jakieś dobre linki ? (np distrowatch, jakilinux, linuxquestions...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyraQ Napisano Grudzień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2006 Mi się wydaje, że gorace na forum pownny pozostać nieruszone. Ponieważ wielu poczatkujących użytkowników Linuksa ma szybki i łatwy dostęp do interesujących ich artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Grudzień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2006 Mi się wydaje, że gorace na forum pownny pozostać nieruszone. Ponieważ wielu poczatkujących użytkowników Linuksa ma szybki i łatwy dostęp do interesujących ich artykułów Niby tak, ale na miejscu nowego użytkownika bałbym się skorzystać z poradników dla Fedory... 2 To może linki do najważniejszych przypiętych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Grudzień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2006 Niby tak, ale na miejscu nowego użytkownika bałbym się skorzystać z poradników dla Fedory... 2 To może linki do najważniejszych przypiętych? Dobry pomysł. I dać tytuł: "Zanim zapytasz" albo coś w tym stylu. I link do pana Linuksa Google`a może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 "Gorące na forum" to posty, które miają najwięcej odpowiedzi. Hmm... może rzeczywiście pomyślimy, żeby dać tam coś innego. W każdym bądź razie - zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi