ma.rek. Napisano Grudzień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 mam acera i zinstalowaną fedore 6 dziaka prawie ok ale mam brak dzwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2006 fajnie by było jakbyś podał więcej szczegułów... mam acera i co...? skad mamy wiedziec jaka karta dzwiękowa? jaka konfiguracja sprzętowa? Może nie wykrywa karty dzwiękowej? Poszukaj trochę na forum. To pytanie jest na poziomie: rozwalił mi się komputer pomóżcie mi go naprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma.rek. Napisano Styczeń 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2007 karta dzwiekowa realtek wykrywana jest jako intel colporation model 82801FBM/FBM/FR/FW/FRW/ (ICH6family)high definition moduł audio controler sdn-hda-intel a model acera to aspire 1640z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano Styczeń 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2007 może wystarczy poruszyć poziomem dźwięku w mikserze (alsamixer,xmmix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2007 Upewnij sie ze karta jest wspierana przez Twoja wersje alsa. Mialem podobny problem jeszcze na FC5 kiedy musialem kompilowac najnowsza wersje recznie ze wzgledu na brak wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2007 Podobny temat już był http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=9895 Jak dotąd problem nie do rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano Styczeń 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2007 na stronie alsy pisze ,że rodzina ICH6 powinna działać ,więc jak z paczek nie chce to można by spróbować skompilować alsę ze źródeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi