Dares Napisano Grudzień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 Witam wlasnie sciagnalem Fedore 6 dvd ponad 3,5 gb jednak kiedy nagralem na plyte i uruchomilem ponownie komputer wystapil mi ten blad: isolinux: Disk Error 80, AX=4224, drive F9 nie wiem co z tym zrobic ktos mi mowil cos o md5 aby sprawdzic checksume ale nie mam pojecia oco chodzi... jestem nowy i dopiero zapoznaje sie z Linuxem. Prosze o pomoc o porade co zrobic i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 uszkodzony nośnik/źle wypalona płyta - 1 min szukania na google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dares Napisano Grudzień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 a jak sprawdzic checksume z orginalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dares Napisano Grudzień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 juz wiem sprawdzalem sume kontrolna i ten plik ktory sciagnalem iso jest zgodny z orginalem widocznie plyta zle sie wypalila...sproboje nagrac jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi