kabu Napisano Grudzień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2006 Hejka, jako ze nowy jestem to juz na poczatku mam proble. Gdy uruchamia mi sie komputer i chce zbootowac to wyskakuje taki komunikat : Unknow keyword in config file. Could not find kernel image: linux boot: wiecie o co chodzi ? Jeszcze nie nie daje wpisywanie linux ide=nodma, bo wychodzi ten sam blad a jak wpisze: vmlinuz text initrd=initrd.img lub /isolinux/vmlinuz initrd=/isolinux/initrd.img to tez wychodzi blad w postaci: Invalid or corrupt kerner image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2006 sam nagrywałeś obraz? Możliwe że się źle nagrała płytka.. sprawdz sumy kontrolne. Poszukaj również na forum. po 3. sp¶obuj z tą samą płytką na innym kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsm Napisano Styczeń 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2007 Sorrki ze ozywiam temat bo juz poruszylem go w innym poscie ale w opisie kabu dokladnie sie dzieje co u mnie, kabu jak go rozwiazales, daj znac. Nie pisze na PM bo moze sie jeszcze komus przydac. ========================================= Zassalem torrentem, SHA1 mi sie nie zgadzalo ale i tak poszedl bez problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi