DAREK WL. Napisano Grudzień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 Gdy chce uruchomic odtwarzacz kaffeine by ogladac programy satelitarne to on mi wyswietla tak ; xine: nie mogę znaleźć demultiplexera dla >/root/.kaxtv.ts< xine: found input plugin : wtyczka wejścia pliku video_decoder: no plugin available to handle 'XviD' xine: found demuxer plugin: AVI/RIFF demux plugin xine: found input plugin : wtyczka wejścia pliku estaw kodeków jest umieszczony w katalogu /usr/lib/win32/ Czego jeszcze brakuje kaffeine :?: Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 A z konta zwykłego usera działa? Wygląda mi to, że odpalasz to z roota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barnejus Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Gdy chce uruchomic odtwarzacz kaffeine by ogladac programy satelitarne to on mi wyswietla tak ; xine: nie mogę znaleźć demultiplexera dla >/root/.kaxtv.ts< xine: found input plugin : wtyczka wejścia pliku video_decoder: no plugin available to handle 'XviD' xine: found demuxer plugin: AVI/RIFF demux plugin xine: found input plugin : wtyczka wejścia pliku estaw kodeków jest umieszczony w katalogu /usr/lib/win32/ Czego jeszcze brakuje kaffeine :?: Prosze o pomoc ja zainstalowalem yum install xine-lib-extras-nonfree.i386 i pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2007 Ja dzis na fedorce 7 mam ten sam identyczny problem ZAinstalowałem ten element który mi doradzasz przyjacielu i nic tym razem na 7-ce nie pomaga !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Czerwiec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2007 /usr/lib/codecs tam maja być a win32 to moze byc np dowiązania symboliczne. Albo na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2007 xine: nie mogę znaleźć demultiplexera dla >/root/.kaxtv.ts< xine: found input plugin : wtyczka wejścia pliku video_decoder: no plugin available to handle 'XviD' xine: found demuxer plugin: AVI/RIFF demux plugin xine: found input plugin : wtyczka wejścia pliku To mi wywala Kaffeine. W core 6 pomogło doinstalowanie xine-lib-extras-nonfree.i386 i to pomagało. A w fedora 7 ten sam zabieg nie pomaga Co jeszcze potrzeba 7-ce by kaffeine nie wypluwała takiego bledu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi