xcracker Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Po zainstalowaniu Fedorki na moim laptopie w trybie tekstowym.. po uruchomieniu pokazuje się... TRYB TEKSTOWY!! bez zadnych errorów.. Jak mam zrobić, żeby pokazywał mi sie tryb graficzny / Gnome!! Pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Zmodyfikuj plik /etc/inittab i tam linijce gdzie jest domyslny poziom uruchamiania ustawiony na '3' zmien to na '5' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 probowales komendy: startx?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcracker Napisano Grudzień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Probowalem... jakies kropki kolorowe sie pokazaly i czarny ekran :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcracker Napisano Grudzień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Probowalem... jakies kropki kolorowe sie pokazaly i czarny ekran :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcracker Napisano Grudzień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Darek WL a jak to zedytować?? bo (_niewiem_ → nie wiem) ORT... aha mam karte graf. UniChrome S3.. stery na Mandrake i Ubuntu dzialaly od Vesy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 w terminalu: nano plik_albo_ścieżka/do/pliku/z/plikiem/który_chcesz_zedytować nano /etc/inittab A najłatwiej przeinstaluj, tylko zaznacz grupę GNOME przy instalacji. Stery powinno wykryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcracker Napisano Grudzień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 instalowalem w trybie graficznym... i zainstalowalo GNOME!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Grudzień 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2006 a może serwer x juz działa, kliknij kilka razy alt + strzałka w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi