Despo Napisano Sierpień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 Witam jak można się domyślić po poprzednich postach dopiero raczkuje z Linuxem Więc znów mam problemik mały.. 1. Jeżeli chodzi o stery do grafiki... To wszystko się instaluje bez problemów... I jest jeden problem bo trzeba jeszcze edytować ten pliczek xorg.conf z poziomy tekstowego a nie mam pojęcia jak to zrobić... 2. GRUB. tu to już czarna magia dla mnie... NIe wiem jakim cudem bo nic nie włączałem gdy była instalka systemu i nagle musze wejść do systemy korzystając z tego GRUB-a... i nie mam pojęcia jak tam się poruszać... Może jest jakas metoda zeby tego bydlaka odinstalować... Formatowałem wszystkie dyski bo i tam mi sie wszystko pokrzaczyło.. I nadal jest ten Maderfakier dzięki wszystkim którzy mi pomagali do tej pory i tym od których mógłbym się jeszcze więcej nauczyć Pozdroofka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyntaxError Napisano Sierpień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 "nie mam pojęcia jak to zrobić... " - Zadanie domowe dla ciebie --> RTFM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 zaloguj się na konsoli jako root, wpisz mc by uruchomić midnight commandera w /etc/X11 znajdziesz plik xorg.conf podświetl go i wciśnij F4 , teraz możesz go edytować plik grub.conf jest w katalogu /boot/grub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Despo Napisano Sierpień 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 - Zadanie domowe dla ciebie --> RTFM. Dzięki Fajna sprawa:) Teraz będe troszkie ostrożniejszy na forum ThX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyntaxError Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 - Każdy z nas to przeszedł, nie martw się .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi