siomek Napisano Grudzień 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2006 Witam, Używam karty telewizyjnej Winfast 2000 XP Expert. Notorycznie wykłada mi system. Pod linuxem zawiesza się na twardo cały system, pod win32 wywala się tylko program obsługujący kartę tv. Moje pytanie brzmi. Czy jest możliwe uruchomienie programu pod linuxem w taki sposób, żeby zawieszała się jedynie jego powłoka. Pierwszy pomysł, który działa to uruchomienie pod linuxem obsługi karty tv spod vmware (win32). Zamula system, ale przy zawieszeniu się vmware, linux działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Zawieszenie systemu to jakis blad zwiazany ze sterownikami lub samym urzadzeniem. Tutaj nic nie pomoze otwarcie programu do ogladania tv z konsoli. Swoja droga jesli piszesz, ze Ci sie to sypie zarowno w windzie jak i Linuksie tzn. ze cos jest nie tak. Nie bede pytal o sterowniki bo w tym wypadku wydaje mi sie ze bedzie tu chodzilo o sama wspolprace sprzetu. Sprawdzilbym czy ten Twoj tuner dziala poprawnie na innym komputerze, badz jesli nie masz jak tego sprawdzic to to moze przenies ja w inny slot pci(najlepiej ktorys z "wyzszych"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi