Trane Napisano Styczeń 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Problem łatwy - po przesiadce z gnome na kde, spodobało mi się, że uruchomione programy były na pasku z datą godziną i głównym menu. Jednak przypadkiem to usunąłem i mogę tylko dodać ten panel dodatkowo, ale nie wiem jak z powrotem zrobić, żeby one były razem. Nie chcę mieć dwóch paneli bo zabiera mi to za dużo pulpitu. Proszę - pomóżcie mi jakoś, skoro było tak na początku to pewnie da się to zrobić tak jak było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Styczeń 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 jeśli ci chodzi o takie coś jak w gnome jest na dolnej belce to musisz dać w kde prawym na pasek i tam wybrać dodaj aplet (albo takie coś, nie siedze na kde to ci nie powiem konkretnie) i z rozwiniętej listy wybrać coś na styl obszar powiadamiania, jeśli to nie to to pokombinuj z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trane Napisano Styczeń 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 aaa mam - faktycznie, trzeba było dodać taskbar jako aplet Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi