charles Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 Witam. Mam taki problem. Zainstalowałęm mplayera tak jak to napisaliście na stronie. Problem pojawia się w momencie gdy chcę obejrzeć pliki w formacie .wmv. MPlayer poprostu się wyłącza Co muszę zrobić aby takie pliki były oddtwarzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 Ja mam taki sam problem z większością plików wmv i to zarówno jak miałem mplayera z rpm jak i ze źródeł. Kodeki mam najnowsze ze strony mplayera. POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 Raz mi się coś takiego zdarzyło, odpaliłem touch /var/lib/misc/prelink.force && /etc/cron.daily/prelink i zaczęło chodzić (jeśli nie zadziała za pierwszym razem to trzeba powtórzyć) → http://www.redhat.com/archives/fedora-test...y/msg00864.html To co podałem powyżej jest tym samym co czekanie 2 tygodnie ;-) Można też to zrobić tak jak to jest napisane w drugim podpunkcie, ale ze względów bezpieczeństwa jest to niezalecane :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi