cobratom Napisano Styczeń 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2007 Witam Kiedys dawno dawno temu uzywalem (chcialem uzywac Fedory) ale jakos mnie to zrazilo. Za to wczesniej uzywalem RedHata i bylem zadowolony. Mam pytanie dotyczace nowej wersji 6. 1. Czy po instalacji bede widzial dyski ntfs (wraz zapisem)? 2. Czy będe miał pomontowane napedy (czy moze bede musial robic to recznie) 3. Czy dziala normalnie odtwarzanie mp3 (czy moze bedzie trzeba sciagac xmms) i jeszcze raz instalowac 4. Ogolnie czy jakies takie dziwactwa wystepuja (np w Mandrivie wszystko dziala zaraz po instalacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Styczeń 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2007 Witam Kiedys dawno dawno temu uzywalem (chcialem uzywac Fedory) ale jakos mnie to zrazilo. Za to wczesniej uzywalem RedHata i bylem zadowolony. Mam pytanie dotyczace nowej wersji 6. 1. Czy po instalacji bede widzial dyski ntfs (wraz zapisem)? 2. Czy będe miał pomontowane napedy (czy moze bede musial robic to recznie) 3. Czy dziala normalnie odtwarzanie mp3 (czy moze bedzie trzeba sciagac xmms) i jeszcze raz instalowac 4. Ogolnie czy jakies takie dziwactwa wystepuja (np w Mandrivie wszystko dziala zaraz po instalacji) ad 1. nie ad 2. tak (albo nie zrozumialem o co Ci chodzi) ad 3. mp3 nie dziala tak prosto z pudelka ad 4. zalezy co rozumiesz przez dziwactwo PS wejdz na FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2007 4. Ogolnie czy jakies takie dziwactwa wystepuja (np w Mandrivie wszystko dziala zaraz po instalacji)Obawiam sie ze jakies takie dziwactwa wystepuja, wiec - bez obrazy, ale - przy Twoim nastawieniu proponuje Madrive. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Styczeń 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2007 (ciach) bez obrazy, ale - przy Twoim nastawieniu proponuje Madrive. Powodzenia myslisz, ze proponowanie komus mandrivy to obraza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi