jerzy11 Napisano Styczeń 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2007 Czy ktokolwiek spotkał się z poniższym problemem: korzystam z internetu w IPLUS przez modem GC89 i łączę się przy pomocy skryptu. Kiedyś z głupia uruchomiłem polecenie dmesg i wypisały mi się błędy w dekompresji nagłówka vj. Czy ktokolwiek wie jak temu zaradzić bo takie błędy z pewnością negatywnie wpływają na jakość połączenia. wiem że można co prawda użyć opcji novj w skrypcie łączącym ale szkoda rezygnować z tego typu kompresji. Dodam jeszcze tylko, że pomimo powyższych błędów internet działa !! Proszę o jakieś uwagi do powyższego CSLIP: code copyright 1989 Regents of the University of California PPP generic driver version 2.4.2 ppdev: user-space parallel port driver ppdev0: registered pardevice ppdev0: unregistered pardevice ppdev1: claim the port first ppdev2: claim the port first ppdev3: claim the port first vmnet8: no IPv6 routers present vmnet1: no IPv6 routers present PPP Deflate Compression module registered PPP: VJ decompression error PPP: VJ decompression error PPP: VJ decompression error PPP: VJ decompression error PPP: VJ decompression error PPP: VJ decompression error [root@localhost ~]# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi