lukas_gab Napisano Styczeń 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2007 Cześć ! Skąpilowałem cedega z cvs i .. no wchodze sobie wklepuje polecenie i .. no sami zobaczcie .. [lukas@localhost ~]$ cd /media/PAINKILLER [lukas@localhost PAINKILLER]$ dir autorun.inf Painkiller.002 Painkiller.exe [lukas@localhost PAINKILLER]$ cvscedega Painkiller.exe wine_main_preload_info not found can't map memory? (server): Invalid argument err:module:map_image Could not map section .text, file probably truncated err:font:ReadFontDir Can't open directory "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/truetype/" Building font metrics. This may take some time... Done building font metrics fixme:wave:ALSA_WaveInit -fixme:wave:ALSA_WaveInit - /home/lukas/.WineCVS/installs/cvscedega/bin/wine: can't exec 'Painkiller.exe': error=21 [lukas@localhost PAINKILLER]$ Co mu leży ?? Jak to naprawić ? Ma ktos pomysł ?? Pozdro i prosze o pomoc ! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Styczeń 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2007 przeszukaj google bo ten problem dosc czesto sie pojawia. jaki masz kernel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_gab Napisano Styczeń 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 Witam ! Mam kernel 2.6.18-1 i nadal nie wiem co zrobić bo z komunikatu nic nie wiem .... Nie wiem czego szukac i w tym wlasnie jest problem ... Niby uruchomilem Painkillera w Wine ale jest jakis taki spuźniony ... Powiedz o co chodzi i co z tym zrobić ?? Na wszelki wypadek zrobilem fomrata i teraz wlasnie kompiluje cedega ... Sorry takie zboczenie po 8 latach windowsa ... Pozdr. i prosze o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 z tego co ludzie pisza na oficjalnej stronie wine to gra nie działa w ogóle. a co do cvscedegi też mam wątpliwości aby ta gra zadziałała poprawnie. jeśli przy każdej grze masz taki problem poczytaj na różnych forach nt fontów truetype w cededze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_gab Napisano Styczeń 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 Dzięki ! ALe mimo tego na wine chodziło ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsm Napisano Styczeń 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2007 Wiem ze stary temat ale warto dac znac czy poradziles sobie, komus sie moze przydac. Sprobowales moze w opcjach gry w ustawieniach grafiki wylaczyc poswiate, przez wine gra ssa wiecej zasobow niz na windzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi