MYTRIK Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 nie wykrywa karty dzwiekowej w lapie. Po wybraniu opcji wykryj kartę.. wyskakuje że wykryto Cirrus Logic CS 4614/22/24/30 - CrystalClear SoundFusion Audio Accelerator, Moduł snd-cs46** . Ale niestety nic nie gra, test dźwięku pokazuje ---odtwarzanie--- ale nic nie słychać... drugi problem to taki, że po włożeniu do USB czytnika kart SD, nie wykrywa mi nic... Gdzie szukać ...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lehun Napisano Styczeń 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2007 To jeszcze nic . Ja miałem dżwięk ale po dzisiejszym update kernela zniknął. Teraz już całkiem wymiękłem. Do tej pory nie działa mi kamerka, bluetooth i wirless. Ale jak juz dzwięk wysiadł to już się zniechęciłem całkiem. Proszę o pomoc. Chodzi mi o jasne opisanie co po kolei. Albo jeżeli jest ktoś z Gdańska kto mi to skonfiguruje to proszę sie odezwać. Mam acera aspire 3680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi