pawell Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 Witam Jestem troche "zielony" jesli chodzi o linuksa i dlatego moje pytanie jak mam zainstalowac sterowniki do karty Edimax EW-7128g sterowniki mam na płycie tylko nie wiem jak je zainstalowac?? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 w jakim formacie są te sterowniki ? jeśli to jakieś rpm'y to wystarczy zainstalować, jeśli spakowane archiwum to rozpakuj i szukaj plików README i INSTALL w nich powinny być instrukcje jak je zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuma Napisano Styczeń 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2007 Witam także posiadam powyższa kartę i nie wiem jakie sterowniki powinienem do niej zainstalować. Przegooglowałem już parę wieczorów zainstalowałem jakieś sterowniki rt61 ale podczas próby podnoszenia urządzenia na starcie systemu system przestaje się lądować. Może użyłem złych sterowników proszę o pomoc. Pozdrawiam Szuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuma Napisano Styczeń 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2007 Chipset: RT2501 Turbo Speed: 54 Mbps Standard: 802.11b/g Frequency: 2.4 GHz RF chip: RT2527 BB/MAC chip: RT2561S Z tego co wyczytałem to trzeba do niej sterownik rt61 Ale jeszcze nie udalo mi sie jej zainstalowac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi