Lechu Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 Witam Chciałem zainstalować Fedore 6. Odpaliłem instalację, sprawdziłem płytę potem próbuje włączyć się anaconda i obraz sie sypie(różnokolorowe kreski) Co na to poradzić próbowałem już uruchomić instalację w rozdzielczości 800x600 i 640x480 i to samo. Karta graficzna Palit Geforce 6800GS 128MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 Uruchom instalacje w trybie tekstowym. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano Styczeń 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 jak uruchomić w trybie textowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 linux text Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano Styczeń 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2007 Po instalacji wyświetla mi się tylko: grub> naciskam tab żeby wyświetlić dostępne komendy Co z tym zrobić żeby odpalić Fedorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi