kwazar Napisano Wrzesień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2004 co jest ? przy odtwarzaniu filmów mam dzwiek - ale nie mam obrazu - ktos pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2004 Napisz czym próbujesz odtworzyć film, jakiego sterownika video out(put) używasz, czy pojawiają się jakieś błędy itd. Zaglądnij jeszcze tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwazar Napisano Wrzesień 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2004 co jest ? przy odtwarzaniu filmów mam dzwiek - ale nie mam obrazu - ktos pomoze? no nie wiem ? RUSZYŁO !!! sciagnalem sobie kodeki skopiwalem do /usr/lib/win32 i po ponownym uruchomieniu fc2 ruszyło otwarzanie filmów - teraz hula az milo - dlaczego fc2 nie ma standardowo zainstalowanych takich programów jak ;totem mplayer, xine tak jak mandrake. ich reczna instalacja to mordega !!!!! RUSZYŁO !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2004 dlaczego fc2 nie ma standardowo zainstalowanych takich programów jak ;totem mplayer, xine tak jak mandrake. Sprawy licencyjne. Fedora jest robina w USA, a Mandrake w we Francji. Na starym kontynencie jeszcze nie ma aż tak głupiego prawa patentowego (ale tylko patentowego → przykładowo marchewka w UE jest owocem :mellow: ). ich reczna instalacja to mordega !!!!! Przesadzasz. yum/apt install mplayer jak ktoś nie lubi się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Wrzesień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2004 ich reczna instalacja to mordega !!!!!A wystarczylo zajrzec do dzialu Porady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi