Wolf Napisano Styczeń 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2007 Witam. Jestem świerzym urzytkownikiem Fedory6. Jako że w pracy mam pocztę korporacyjną opartą o MS Exchange - potrzebuję klienta który to obsłuży - i do tego jeszcze przywatne konto pop3. Czy znacie jakiś programik który sprosta powyższym wymaganiom i jest darmowy ps. archiwum forum przeszukałem i niebardzo znalazłem coś na ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Styczeń 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2007 Spróbuj Evolution. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Napisano Styczeń 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2007 Spróbuj Evolution. No właśnie po wstępnych oględzinach evolution (_niema_ → nie ma) ORT takiej opcji.... narazie walczę z siecią na Wi-Fi potem VPN a jak już mi się uda z firmą połaczyć to wznowię walke z Exchangem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Styczeń 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2007 http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1381 po czesku, ale tam się udało skonfigurować Evolution. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi