Sagem my401x Napisano Styczeń 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2007 proszę o sterowniki do sagema my401x, żebym mógł coś przesyłać przez podczerwień Mobile Action MA-620 USB. z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Styczeń 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2007 z tego co pamiętam to sterowniki są dołączone do kernela, lecz jak zrobić z nich porzytek to nie wiem mam irde na tym samym układzie i z tego wszystkigo leży nieurzywana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagem my401x Napisano Styczeń 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Co to kernel? Bo zbytnio nie znam się na jakiś nazwach informatycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadija Napisano Sierpień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2007 wiesz co ta podczerwień nie chciała mi działać przez ten sterownik gościu mówił że sterowniki są w internecie(tak jasne) to co dołączyli do płytki to masakra więc tydzień chodziłam żeby coś z tym zrobili dali mi 5 płyt i kazali spróbować na szczęście jedna z nich działała i przez 3 miesiące działało dopóki pewnego dnia nie odłączyłam tego z portu usb i tu kara za uczciwość bo płyty musiałam oddać i zostałam bez sterowników dużo czytałam na ten temat w necie ale to trzeba coś w biosie wyłączyć potem zainstalować stery wyłączyć i podłączyć i znowu włączyć i chyba po drodze w biosie pogrzebać więc najchętniej to bym wyrzuciła zapłaciłam za to 2 lata temu 54 zł a teraz widzę że podczerwień na allegro za 7,50 zł stoi i normalnie powiedziałam dosyć tego bo różne rodzaje podczerwieni od znajomych podłączałam i nic, a nawet mój komputer przeżył formatowanie dysku po tych 3 miesięcznym używania ma 620 nie polecam tego tym którzy nie potrafią tego zainstalować najchętniej bym to sprzedała ale kto to kupi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadija Napisano Sierpień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2007 ale dziś znalazłam jakieś stery download tylko nie wiem czy będą działać pod irdę ale możesz spróbować PL-2303 USB-Serial Driver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi