papaxpapa Napisano Styczeń 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2007 WitaM Serdecznie wszystkich zacnych uzytkowników tego FORUM :) Moja prosba dotyczy pomocy przy konf... polaczenia z internetem dla uslugi Emil Junior (Multimedia Polska) z modemem usb THOMSON(identyczny jak od Neo w ver 2.0) Walcze z tym polaczeniem juz czwarty dzien i na Fedorze i na Ubutu i powiem tak :::NICI:) Jesli ktos ma podobne lacze prosze o podpowiedz ,najlepiej z opisem krok po kroczku bo jestem green Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2007 Witam Ja tez jestem green, ale inni moze Ci pomoga jak napiszesz jak próbowales konfigurowac. Tak samo jak Neo tepsy? Krok po kroku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaxpapa Napisano Styczeń 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2007 No ladny poczatkujacy Co to znaczy bo mi tak wyskakuje po podaniu polecenia: pppd call speedtch Plugin rp-pppoe.so loaded. Timeout waiting for PADO packets Unable to complete PPPoE Discovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2007 czemu sie wdzwaniasz do speedtoucha skoro masz sagema? http://wiki.fedora.pl/Sieci/Sagem pierwsza sekcja jest artykulu tylko ze Ten plik dla neostrady wygląda tak: user "[email protected]" plugin pppoatm.so 0.35 0.35 zamien na numery VPI.VCI (tepsa ma o i 35, wiec 0.35) ty te numery musisz uzyskac od netii sprawdz czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaxpapa Napisano Styczeń 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2007 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lammer: :lammer: :lammer: :lammer: :lammer: :lammer: :lammer: Ludzie Ludzie Zwariowałem Oto mój pierwszy post pod Linuksem :) DZiękuję za wszystkie sugestie jesteście SUPER !!! Ale że jestem uparty to powalczyłem i sam doszedłem do pewnych spostrzeżeń ....(ja się nie chwale ja po prostu niestety mam talent) No cóż sprawa banalna powiedziałbym śmieszna jak to w życiu a tyle dni mi to zabrało....!!! Heheh aż wstyd pisać ale te wszystkie dane o EmilU z Multimedia Polska rozpowszechniane na Forach Linuksowych sa po prostu no jakie :.....ZŁE Otóż moi drodzy koledzy ,mogę powiedzieć już linuksowcy połączenie owe nie jest tak jak się podaje połączeniem pppoe tylko pppoa TAK takim jak w NEO .. Otóż i całą TAJEMNICA Jeszcze raz Dziękuję wszystkim ludziom dobrej WOLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2007 widzisz, zacznij kombinowac od rzeczy podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaxpapa Napisano Styczeń 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2007 uosiu jak będziesz w Szczecinie to ci sie odpłacę yhyhy<beer> albo <milk> w zależności od wieku ;)m Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Może kolega by się tak pochwalił z jakiego opisu to zrobił bo wybieram się do kuzyna i będę miał tylko jedną próbę :-). Już raz próbowałem na suse i kaput :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi