olorin Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Coś mi się czasem dzieje, że np firefox, albo amule zamykają się same ot tak nie wiadomo dlaczego. Bittorrent zamyka się przy próbie wejścia w ustawienia programu.. Będę wdzięczny za jakąś sugestię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Odpalaj je spod konsoli. Jak się któraś wyłączy to może coś wypluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 ja np. mam problem tylko z emule... dzieje się tak gdy chce zamknąć wszystkie zakładki szukania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 ja np. mam problem tylko z emule... dzieje się tak gdy chce zamknąć wszystkie zakładki szukania. Jeśli zamykasz pierwszą zakładkę to się tak dzieje, przy pozostałych nie ma problemu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz_bozenski Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 a ja mam tak jak wchodzę na trojmiasto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Jesli zamykasz pierwsza zakladke to sie tak dzieje, przy pozostalych nie ma problemu;)Znany bug, miejmy nadzieje, ze zostanie usuniety w kolejnej wersji. @olorin - sprawdz pamiec memtestem i ewentualnie dysk. Pozdro //===== edit ===== @Kosi#1 - dlatego napisalem miejmy nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 tyle, że ten bug mam już paru ładnych aktualizcji... :/ kilka wersji już przeleciało, a tu wciąż to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olorin Napisano Styczeń 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 tyle, że ten bug mam już paru ładnych aktualizcji... :/ kilka wersji już przeleciało, a tu wciąż to samo... No może być i tak , że my tu gadu gadu a na grzybach czas szybko leci:P Mogło się gdzieś zgłoszenie tego buga zapodziać wojtekjs fakt, wypluwa "Naruszenie ochrony pamięci". Kości sa na bank sprawne a naruszenie to jak mniemam albo brak jakiś uprawnień dla usera albo brak czegośtam:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Kości sa na bank sprawne a naruszenie to jak mniemam albo brak jakiś uprawnień dla usera albo brak czegośtam:)?A moze SELinux i problem z uprawnieniami/kontekstem uruchomionych apletow java? Wiecej nie powiem bo takiego problemu nie mam, ale tak mi przyszlo do glowy... Daj znac jak znajdziesz przyczyne / rozwiazanie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olorin Napisano Styczeń 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 A moze SELinux i problem z uprawnieniami/kontekstem uruchomionych apletow java? Wiecej nie powiem bo takiego problemu nie mam, ale tak mi przyszlo do glowy... Daj znac jak znajdziesz przyczyne / rozwiazanie. Pozdro Rzeczywiście, miałem jakieś błędy w SELinux. Dzisiejsza aktualizacja rozwiązała problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi