moraw Napisano Styczeń 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 wpisuje "yum install gstreamer-plugins-ugly" i mi wyskakuje "No Match for argument: gstreamer-plugins-ugly Nothing to do" wczesnije tak zrobilem i wszystko bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Styczeń 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 a rpm -q gstreamer-plugins-ugly ? repo liva w porzadku? moze masz juz zainstalowane te pluginy i dlatego "nie ma nic do roboty"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moraw Napisano Styczeń 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2007 juz sobie poradzilem, nie mialem wlasnie livna. nastepnym razem lepiej poszukam zanim wylece na forum z jakim problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmajk Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 heh a ja mam livine zainstalowane i dalej nie dziala;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi