Michel Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 Witam Probuje podlaczyc drugi dysk ze starego komptera. 1 dysk podlaczany jest na SATA, na IDE podlaczone jest DVD. Moje pytanie dotyczy samego kabla IDE- czy te miejsca (konektory? jak sie to nazywa?) gdzie podpina sie napedy mozna regulowac? Bo aktualne ustawienie tego zlacza nie pozwala mi na podlaczenie starego dysku- jest za wysoko. Czy poprostu mam wrzucic drugi kabel IDE? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black lupus Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 Nie da sie regulować bo sa zaciskane. Tak, ze lepiej wrzuc drugi kabel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano Styczeń 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 to lipa, bo dopiero teraz zauwazylem ze mam tylko jedno wyjscie pod ATA na plycie ;/ Czyli szukac jakis inny kabel po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 kabelek to kwestia piątaka, poszukaj dłuższego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi