Stiffler Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 Witam, Mam taki mały problem, mianowiscie chciałbym sobie pooglądać teledyski (a raczej siostra chciałaby) z www.muzyka.interia.pl/teledyski . Ale jak zainstaluje mplayerplug-in to zaczyna się buforowanie i za moment pisze "connected" i już nie znika. Ani nie ma obrazu ani dziwięku. Próbowałem link docelowy wklejać do różnych odtwarzaczy ale w większości pisze ze protokół nie jest obsługiwany, jedynie mplayer stanowi wyjątek, bo nic nie pisza ale sam odtwarzacz się zawiesza i pomaga tylko xkill. Zainstalowalem także wtyczke do ff o nazwie MediaPlayerConectiv ale i znią są takie same problemy. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Normalne filmy wmv smigają ale te z protokołu mms nie ;/ Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferrari Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 Witam podpinam się do tematu, u mnie podobnie zatrzymuje się w tym samym miejscu, mam FC5 i firefoksa 2.0, na onecie jest podobnie z tym ,że zaczyna odwarzać (jakies 2s) po czym zatrzymuje i jest lipa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Styczeń 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2007 kiedyś miałem problem z radiami w internecie i exbros polecił mi vlc do odtwarzania strumieni, sofcik jest w reposach pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi