tt48 Napisano Wrzesień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 Przeszedłem z Mandrake 10 na Fedore2 i mam problem nie wiem jak się montuje pendrive pod usb? czy jest jakiś supermount, wmandrake jakoś inaczej się mount, proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissssssssss Napisano Wrzesień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 zrob tak: utworz katalok w katalogu mnt na przyklad: /mnt/flash nastepnie jako root : mount/dev/sda1 /mnt/flash pojawi ci sie zawartosc pendriva nastepnie wejdz do /etc i wyedytuj fstab i dopisz dev/sda1 /mnt/flash vfat noauto,users_0_0powinno byc w pozadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tt48 Napisano Wrzesień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 to nie to montuje mi dysk a nie pendrive:(((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 to nie to montuje mi dysk a nie pendrive:(((((( yyyy.... jaki dysk Ci to montuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 http://www.systemsaligned.com/learn/howto/hwtusbkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 http://www.systemsaligned.com/learn/howto/hwtusbkey hehehe, a skad wiedzieliscie ze wczoraj podkupilem takiego pendrajwa i szukalem informacji na ten temat? Piekne Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tt48 Napisano Wrzesień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 sda1 to jest dysk jakieś tam pliki są mmi się wydaje że to coś z dev/usb tylko nie wiem co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 a może jednak pendrive ;P a jeżeli nie to spróbuj kolejen urządzenia: np: mount/dev/sda2 /mnt/flash napisz lsusb i załącz loga to zobaczymy co masz jeszcze do usb podłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tt48 Napisano Wrzesień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2004 cholere w bok z tą fedore core2 siedze teraz na mandrake 10 i jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Wrzesień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2004 Nie zniechęcaj się tak szybko odpal Isusb i zobacz co tam masz. U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi