drtom Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Witam, Mam Fedore 6 i chcialbym aby dzialal net poprzez WLAN, nie mam jeszcze karty WiFi wiec moge zakupic dowolna, jaka poradzilibyscie aby zakupic? Najlepiej moze aby system sam ja wykryl, aby nie trzeba dodatkowo instalowac sterownikow, mialem pozyczona MSI PC54G3 system jej nie wykryl i nie bardzo umialem znalezc sterowniki do niej, wiec jesli sa jakies w granicach 60-80zl to wolalbym taka do ktorej Fedora sterowniki posiada. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Z tego co wiem to Google wie co nieco o takich rzeczach, wiem bo ostatnio szukałem dla kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtom Napisano Styczeń 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi ktora dotyczylaby Fedory 6 :lammer: Wiec jesli ktos cos wie to prosze napisac Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matey Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Posiadam RT2400 (tylko 11Mb/s) co mi w zupelnosci wystarcza co do sterownikow - jest pewien problem, z kazdym jajem musze je kompilowac ale dzialaja stabilnie Z reszta na stronie producenta sa dostepne zarowno zrodla jak gotowe paczki Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Dobra mój kumpel na Ubuntu odpalił kary z chipem Atheros masz kilka linków: http://www.allegro.pl/search.php?string=at...ting_interval=7 Jakiś problem, ale on nie ma znaczenia. http://forum.fedora.pl/lofiversion/index.php/t13019.html Na przyszłość postaraj się z tym Google bo on naprawde dużo potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi