Słonik Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Zainstałowałem fc6. Pierwszy krok to odpalenie firefoxa. Mieli coś tam po swojemu i po paru sekundach przestaje., nie uruchamia programu. Co z tym można zrobić? Przy instalacji zaznaczyłem go do instalowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Wpisz w konsoli firefox i zobacz czy jakieś błędy są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słonik Napisano Styczeń 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 wpisuje i nic sie nie dzieje, przechodzi do # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Za mało informacji, jak ja miałem tak pomagało: ps aux kill (tu nr PID firefoxa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słonik Napisano Styczeń 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 nie widze tu firefoxa Bo go tam nie było. Wlazłem do sekcji gdzie się dodaje/usuwa programy do zainstalowania i nie było go tam (a przy instalacji zaznaczałem go na pewno). Zainstalowąłem go yumem, który też ma jakoś skopane ustawienia po instalacji. (gryzie sie z aktualizacją i sam ze sobą) Ogólnie fc6 na starcie mnie nie zachwyciło :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Styczeń 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2007 Mieli coś tam po swojemu Lol:D Genialne określenie na pracę programów Jeśli chodzi o Firefoksa to zainstaluj zwykłego z tarballa do /usr/lib/firefox/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi